Alla vägar bär till Västerås

Dela gärna!

Det var länge sen sist men på fredagen den 28 december är det äntligen dags igen för en riktig klassisk invasionsresa i hockeyn. Västerås heter platsen vi skall åka till, endast tio mil från huvudstaden och de flesta är jul- och nyårslediga. Inga ursäkter accepteras.

Vi får gå tillbaka till 90-talet för senaste gången vi var riktigt många i Västerås. Då hette isladan Rocklundahallen, nu heter den ABB Arena där vi åter skall regera. I dagsläget har vi fått över 700 biljetter till vår kortsida och säljer vi slut dessa så förhandlar vi om ännu fler. Senast vi var såhär många på bortaplan i hockeyn var Linköping 2007 så ta chansen att vara med att få skriva in ytterliggare en klassiker i historieboken.

Tio bussar är bokade för att frakta festglada Djurgårdare till Västerås denna mellandagsfredag. Bussarna går från Stadion runt 14-tiden, exakt info kommer närmare avresan.

Priset på resan är endast 200:-  och anmäler dig gör du enklast via vår nya, smidiga webblösning.

Du kan även anmäla dig i Järnkaminernas souvenirstånd på hemmamatcherna eller i fotbollen och hockeyns butiker.

Till denna resa uppmanar vi ALLA att bära halsduk med världens vackraste färger på!

Matchbiljetter köper du via Västerås hemsida och de kostar 150 kronor. Västerås biljettsida hittar du här.

Observera att matchbiljett inte ingå i priset utan denna måste köpas separat via Västerås hemsida. Där kan även ni som åker snett köpa matchbiljetter.

Krav på medlemskap i Järnkaminerna för 2012 ELLER 2013 gäller på denna resa, inom kort kommer du kunna köpa medlemskap för 2013 direkt på hemsidan.

Då alla skall ha halsduk på denna resa så har vi tagit fram en ny fin halsduk som du kan förbeställa i reseshoppen. Den börjar säljas på riktigt i början av december.

Två alternativ finns:

Alternativ 1: Du köper och betalar halsduken direkt på nätet och hämtar ut den på hemmamatcherna i hockeyn. Pris 160 kronor. Du får en halsduksvoucher till din mail som du tar med vid uthämtning och skall sen förutom den kunna visa upp din legitimation i ståndet så vi ser att rätt person får halsduken.

Alternativ 2: Du köper halsduken och får den hemskickad. Pris 199 kronor inkl. frakt.

Väljer du inget av ovanstående alternativ utan köper den direkt på hemmamatcherna kostar den 180 kronor.

ALLA TILL VÄSTERÅS!