FAQ

Vanliga frågor

Är det 18 årsgräns på Reseklubbens resor?


Svar: Nej, det är ingen åldersgräns på våra resor.


Måste jag vara medlem i Järnkaminerna för att åka med reseklubben?

Svar: Ja, man måste vara medlem i Järnkaminerna för att få åka med Reseklubben. Medlemskap går att lösa här på webben, i våra souvenirstånd på hemmamatcher i fotboll och hockey.


Ingår matchbiljett om jag åker med reseklubben?

Svar: Nej, matchbiljett ingår inte och du är heller inte garanterad biljett när du reser med oss, om inget annat framgår. Information om hur du köper matchbiljetter finner du i artikeln för den aktuella resan.


Stannar bussarna på vägen?

Svar: På de kortare resorna brukar det bli en kiss/rökpaus. På de längre resorna brukar det bli fler kiss/rökpauser samt ett längre matstopp. När och var stoppen sker bestäms av busschauffören och bussvärdarna (som då självklart pratar med resenärerna om detta).


Var stannar bussen när vi kommer fram?

Svar: Våra bussar brukar stanna vid den abonnerade puben eller vid en centralt belägen plats. För mer exakt information fråga bussvärden. Vid vissa resor går bussarna direkt till arenan, detta anges i så fall på hemsidan innan avresa.


Var stannar bussen vid hemkomst?

Bussarna stannar centralt i Stockholm, all information mejlas ut till våra resenärer inför varje resa. Bussen stannar endast på angiven plats och gör inte fler stopp i/runt Stockholm.