Tifo på läktarna

JK-Tifo

Under Järnkaminernas flagg har JK-Tifo startats igång för att fokusera på visuella läktararrangemang specifikt för hockeyläktarna, och nu är det dags att ta nästa steg. Hittills har verksamheten finansierats av JK och det starka tillflödet av medlemmar men för att kunna bibehålla en bra nivå under våren och kommande säsonger behöver tifogruppen ditt stöd! Därför finns nu både ett Swish-konto och ett Plusgiro att skänka pengar till om du vill se fina tifoarrangemang på våra hockeyläktare!

Stöd JK-Tifo:

– Swisha valfritt belopp till 123 067 07 86
– Sätt in valfritt belopp till PG-konto 211 45 30-5

JK-Tifo är ett initiativ exklusivt för hockeysektionen och det är dit dessa pengar kommer att gå.
Järnkaminerna kommer i fotbollen fortsatt att samarbeta med och stötta Sofialäktaren Tifo i arbetet de gör.

Exempel på tifon från hockeysäsongen 2023/2024

Exempel på tifon från hockeysäsongen 2022/2023

Sofialäktaren Tifo

Sofialäktaren Tifo är öppen för alla som har ett intresse av att se tifokulturen i Djurgården vidareutvecklas – gammal som ung, kille som tjej. Vi är inte en grupp med specifika medlemskrav utan alla som känner för att bidra till tifoverksamheten får göra det, i den utsträckning var och en vill. Verksamheten styrs av personer med gedigen tifoerfarenhet. 

Sofialäktaren Tifo kommer föra ett nära samarbete med Järnkaminerna genom att bland annat informera via Järnkaminernas hemsida. Vi ser fram emot att inkludera så många Djurgårdare som möjligt i tifoarbetet.

Vill du veta hur du kan bidra eller har du några frågor? Maila [email protected]. Glöm heller inte att gilla vår Facebooksida där du får det senaste från Sofialäktaren!

Stöd Sofialäktarens tifo:

– Swisha valfritt belopp till 123 176 95 46