Reseklubben

Syftet med reseklubben är att transportera Djurgårdare till bortaplan på ett bra sätt till ett så billigt pris som möjligt.

Resorna sker vanligtvis med buss, men ibland även tåg. Här följer praktisk info för er reseklubbsresenärer. Vi kan i vissa fall bara erbjuda ett begränsat antal bussar och vi behöver oftast ge besked till bussbolaget i ett tidigt skede. Vi gör därför en bedömning vad chansen att fylla en buss är och begränsar antalet platser. Om vi gör bedömningen att vi inte kommer att fylla ännu en buss begränsar vi antalet platser tidigare än sista bokningsdag. Vissa resor kan vi hålla ett pris på ett begränsat antal bussar, vi förbehåller oss då rätten att höja priset för ytterligare bussar. Det innebär att du gör klokast i att anmäla dig så fort som möjligt så Reseklubbens organisation kan planera och boka bussar i tid. Oavsett sista anmälningsdag kommer vi inte att plocka in fler bussar när det antalet platser vi kan erbjuda är slut.

Anmälningsrutiner

Du anmäler dig på något av följande ställen:

  • Järnkaminernas souvenirstånd på Hovet bakom A15 – A18
  • Järnkaminernas souvenirstånd på Tele 2 arena
  • Dygnet runt via Mina sidor om du är medlem eller via jarnkaminerna.se.
  • Under Aktuella resor hittar du de kommande resorna.

Avgång

All information om var och när bussarna avgår från mejlas alltid ut senast dagen innan avresa till alla resenärer. Läs igenom informationsmejlet noga!

Matchbiljett

Ingår INTE i resans pris, såvida inte detta anges. Matchbiljettetter till bortamatcher kan du ofta köpa via våra olika försäljningsställen alternativt så är det direktinsläpp vid arenan. Om alla resenärer är garanterad en matchbiljett (gäller ofta i hockeyn) så anges det vid bokningen, annars gäller det i regel inte.

Medlemskap & medlemskort

Det är krav på att man skall vara medlem i Järnkaminerna på våra resor. Detta för att resorna arrangeras av Järnkaminerna, för Järnkaminernas medlemmar. Medlemskort skall kunna visas upp både vid påstigning av färdmedlet, samt även vid eventuell kontroll utefter vägen. Har du köpt medlemskap och resa men inte fått ditt medlemskort kan du visa upp bekräftelsen från Föreningshuset.

Landsort

Bor du på landsort och vill åka med våra bussar så gör du på följande vis. Skicka ett mail till [email protected] och se om bussen/bussarna kommer att passera din stad. Därefter bokar du din resa via webben och skriv noggrant in namn, avreseort samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att komma överens om påstigningsplats. OBS! Vi plockar enbart upp folk längs med färdvägen på smidiga och enkla platser för bussen att stanna på. 

När det gäller tågresor kan vi tyvärr inte stanna längs färdvägen.