Souvenirförsäljare

En viktig del för föreningens inkomster är försäljning av föreningens egentryckta souvenirer med DIF- och JK-tryck på. Exempel på prylar vi säljer är t-shirts, halsdukar, mössor och klistermärken. 

Exempel på prylar vi säljer är t-shirts, halsdukar, mössor och klistermärken. Överskottet från försäljningen används bland annat till att subventionera bortaresorna så att våra medlemmar kan åka med till riktigt bra priser men pengarna används även till fester, evenemang och andra löpande kostnader.

Vi försöker ha försäljning på alla hemmamatcher i fotboll samt utvalda bortamatcher och försäljningen sker i dagsläget bakom klacken men om vi får fler människor som vill hjälpa till kanske vi kan sälja på fler platser på arenorna. Försäljningen startar oftast en timme innan match och sker fram till matchstart samt i pauser och sen är det cirka 15-20 minuters efterarbete efter matchen. Idag är det ett roligt och sammansvetsat gäng som hjälper till med försäljningen men vi skulle behöva bli många fler.

Vi har heller inte i dagsläget något förråd så det gör inget om några försäljare har körkort och tillgång till någon typ av fordon för transporter ibland. Drivmedelsersättning utgår då till dom som hjälper till med detta.

Som tack för hjälpen för detta så får man matchbiljetten gratis om man är med och säljer souvenirer på arenan.

Anmäl ditt intresse genom att skicka oss ett mejl via knappen här nedanför