Stå upp för DIF – Hovet är vår borg

Dela gärna!

Den senaste tiden har varit svår för oss alla. Förlust efter förlust, frustration, förändringar i föreningen och stundtals en stämning på Hovet som inte alls håller den klass vi blivit vana vid.

På söndagen ställs vi inför vårt hårdaste prov hittills den här hockeyallsvenska säsongen. Bonnlagens bonnlag Leksand, ni vet hockeylaget alla bajare håller på, kommer till Hovet. Det är hög tid att visa att det är vår borg. Det finns inte att några dalmasar med träskor och flätor ska överrösta oss.

Men med ett fullsatt Hovet kommer ett stort ansvar för oss i klacken. Numerärt på läktarna har det sett bra ut hela säsongen. Stämningen har dock lämnat mer att önska. De senaste matcherna har vi sett personer sitta ned i klacken, stå som fågelholkar eller “bidra” med massa jävla tramssånger. Inget av det där är okej längre.

Står du i klacken gäller följande:

STÅ UPP.

Sjung hela matchen.

Använd vår goda sångrepertoar. En rolig ramsa som ditt lilla kompisgäng kommit på behöver inte startas i klacken varannan minut. Lägg kraft på att sjunga våra underbara sånger i stället för att försöka vara roliga med nya.

Ser du någon som sitter ned? Någon som inte sjunger? Säg till personen!

Matchen mot låtsas-Bajen ska allt detta stämma. Annars kan ni som inte följer punkterna ovan klippa erat säsongskort på söndagskvällen.

Sjung för gamla Djurgår’n.