Inför DIF- IFK Göteborg: Fest på Stadshagen innan match!

Dela gärna!

På lördag möter vi IFK på Råsunda klockan 16.00. Med tanke på spelplatsen och den sista tidens usla spel så var det nog många som inte såg speciellt mycket fram emot detta möte. Men tackvare hårt arbete på Djurgårdens kansli har vi lyckats skapa förutsättningar för en riktigt bra Djurgårdsdag igen! På lördag flyttar medlemstältet till Stadshagen där det dukas upp till fest i Djurgårdsland. Festområdet som är öppet för Djurgårdare i alla åldrar är laddat med öl, läsk, grillat, skön musik från våra egna DJ’s och en scen där intressanta aktiviteter utlovas. DIF är generösa och lottar ut biljetter till UEFA-cupmötet med estniska Flora den 17 Juli klockan 19.00. Dessutom får de 50 första biljettlösa besökarna varsinn biljett till matchen mellan DIF och IFK Göteborg.

Konferencier Magnus Öhrman, ordförande i Järnkaminerna, har bjudit in Mats Jonsson från Djurgården för att diskutera hur DIF-säk ska förändras och bli en bra serviceorganisation. Magnus utlovar också fler intressanta intervjuer med hemliga gäster. Järnkaminerna laddar för att möta korplaget Guldränderna i en hård uppvisningsmatch på det närliggande konstgräset. Avspark är klockan 14.15. Cirka 15.15 tar vi festen vidare när vi i samlad trupp åker mot betongen i Solna för att sjunga våra gäster av banan.

Göteborgarna kör organiserad resa och förväntas bli fler än vi är vana att se på våra bortaläktare. De ska få ett hett välkomnande! Deras lag har haft en nästan lika tuff säsongsinledning som vi och ligger bara två poäng före oss. Matcherna mot götet brukar bli tuffa och denna gång blir inget undantag då båda lagen är i desperat behov av att vinna för att vända en dålig trend. I vårt lag är Sebastian Rajalakso tillbaka efter avstängning, skadeläget börjar ljusna och flera vassa nyförvärv börjar bli varma i kläderna. Ska det vända nu på lördag?

Matchstart är 16.00 och biljetterna till klacken kostar bara en hundring. Det delas som sagt även ut gratis matchbiljett till de 50 första på Stadshagen som inte redan har biljett. Så se till att gå på matchen och få med dig dina vänner. En lördag med fest på Stadshagen, tuff match mot götet med ganska många tillresta sillstrypare och utgång med massor av Djurgårdare i Stockholmsnatten. Förutsättningarna för en helt underbar Djurgårdsdag finns där. Nu ser vi till att göra lördagen den 12:e Juli till ett oförglömligt Djurgårdsminne!

Se Guldrändernas uppladdning inför deras tunga möte med Järnkaminerna på Stadshagen.
http://www.svenskafans.com/fantv/clip.asp?id=6188