Hockeyns första isträning fredag 1/8 – JK.se rapporterar live!

Dela gärna!

Det är alltså ett perfekt tillfälle att ta en tidig fredagslunch för att se våra hockeykrigare snöra på sig skridskorna för första gången den här säsongen. Passa på att kolla in om formen är som den ska vara och håll ett extra öga på nya spelare som Marcus Ragnarsson, Micke Holmqvist och Tim Eriksson.

För er som inte har möjlighet att se träningen men som ändå är intresserade och har tillgång till internet så har vi en lösning, nämligen en liverapportering från träningen här på jk.se. I denna kommer man att bl.a. få reda på vilka övningar laget kör, vilka spelare som ser heta ut och om det händer något oväntat är vi först att skriva om det. Saker det snackas om bland träningens åskådare kommer också att tas upp. Djurgårdens sportchef Janne Järlefelt har lovat att komma och prata om årets nyförvärv.

Liksom den första isträningen är startskottet på hockeysäsongen är denna liverapportering startskottet för Järnkaminernas nya satsning på hemsidesredaktionen. I framtiden kommer vi att bevaka även det rent sportsliga när det gäller hockey och fotboll, självklart fortfarande från vårat alldeles egna perspektiv. Under liverapporteringen kan den som vill maila frågor till [email protected] så försöker vi besvara så många vi kan. Till samma adress kan ni maila frågor till Janne Järlefelt och dessa får ni gärna skicka i förväg.

Vi ses på Hovet!