Dag 1: 27 uppskrivna till flyget! + Info om Tallintshirten

Dela gärna!

Specialtshirten vi tryckte till Tallin-äventyret gick åt som smör i solsken och verkade vara en mycket uppskattad souvenir så räkna med fler sånna i framtiden. Dessvärre har det kommit till vår kännedom att trycket på t-shirten var av usel kvalité, trycket försvinner enligt uppgift efter första tvätten och så skall det naturligtvis inte vara. Läs nedan om hur du hämtar ut en ny tröja.
Vi har varit i kontakt med vårat tryckeri som lovat att lösa problemet. Om ungefär 1½ vecka ska det landa 100 nya t-shirts med exakt samma tryck men som självklart ska hålla för mer än en tvätt. Ni som har stött på problem med eran t-shirt kan komma in till butiken på Jakobsgatan 26 med den gamla t-shirten eller kvittot så får ni en ny tröja som skall hålla i många år framöver.

Vi återkommer med information om när utlämmningen av byteströjorna sker här på hemsidan.

Järnkaminerna beklagar det inträffade men hoppas ni har överssende för sådant här tyvärr kan inträffa ibland.

Något roligare: Efter första dagens uppskrivningar så har hela 27 stycken bokat flygresan till Norge. Vi vet att det finns ett stort intresse för den här resan, vibbarna säger att Djurgårdsfamiljen har bestämt sig för att knyta näven i fickan och ge järnet. Tveka inte att anmäla dig redan imorgon om du vet att du ska åka för platserna lär ta slut fortare än du hinner säga norrman.

Läs mer om flygresan här och bussresan här.

Du kan även köpa klackbiljetter till hemmatchen mot Rosenborg den 14 aug för ynka 100 kr i Butiken på Jakobsgatan. Läs mer om den matchen här!
VI SKA GÅ VIDARE!