Nu kör vi!

Dela gärna!

Tisdag 23/9
Spelar hockeykrigarna borta mot Brynäs. JK arrangerar ingen resa, men det är inte speciellt många mil till Gävle och det blir direktinsläpp på plats i Läkerol Arena.

Onsdag 24/9
Derbyt med stort D. Djurgårdens IF skall rädda hedern för den här säsongen mot råttorna ute i solna. JK manar till storsamling i Vasaparken likt hemmaderbyt 2007 och områdena runt Fridhemsplan, Odenplan och St:Eriksplan kommer bada i blåblåa färger den 24/9. Nu gäller det att samtliga är på tårna för gnaget skall krossas både på planen och på läktaren, vi skall ha 90+tilläggsminuters total dominans på läktaren!! Biljetter till södra nedre köper du i Djurgårdsbutiken för 200 kr.

Torsdag 25/9
Dags för vårat stora hatmöte i elitserien. Djurgår´n tar emot Färjestad på  Johanneshovs Isstadion kl 19:00. Löningsdag och match mot FBK borgar för mycket folk så köp dina biljetter i god tid. Lösbiljetter till matchen kostar 120 kr , men är du smart och tänker följa större delen av säsongen så investerar du i  säsongsbiljetter som kostar löjligt billiga 1225 kr. Både lösbiljetter och säsongsbiljetter köper du i Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan 26.

Söndag 28/9
Dags att åka till västkusten och match på Starke Arvids Arena mot Ljungskile.

Säsongsbiljetter ishockeyn
Vi har i skrivande stund sålt 380 st säsongsbiljetter vilket är otroligt bra med tanke på förra årets 184 st. Resultat lät säg inte vänta utan premiärmatchen har vart en riktigt rolig tillställning. Nu hoppas vi att fler köper säsongsbiljetter och försäljningstiden löper ut den sista september. Du tjänar fortfarande grova stålar på att investera i detta och det finna med säsongsbiljetterna är att av ett ev slutspel ingår. Priset är löjligt billiga 1225 kr så hetsa dina polare som inte redan köpt säsongsbiljetter om dom vill vara säkra på att få uppleva liknande fester i vinter likt den i torsdags. Säsongsbiljetterna köper du som vanligt i Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan 26 och det är kontant betalning som gäller. Värt att veta om du handlar säsongsbiljetter till polarna är att du skall ha med dig följande uppgifter; namn, adress, personnummer, telefonnummer och mail till registret så vi enkelt kan komma i kontakt med er under säsongen med info ev slutspel mm. Värt att veta är att sektionen med säsongskort bara tar 499 personer…

STÖD DIF!