24/9 – STORSAMLING I VASAPARKEN INNAN MATCHEN MOT SOLNA AIK

Dela gärna!

Det är ingen som behöver förklara för en Djurgårdare vad en match mot Solna aik innebär. De här matcherna har verkligen en förmåga att plocka fram de där riktigt primitiva känslorna som finns långt där inne. Dels ett innerligt och genuint hat mot packet och precis allt de står för. Men man påminns också, i stunder som dessa, om hur mycket man älskar sitt gamla fina Djurgår’n och vad föreningen faktiskt betyder för en.

En vinst i en sån här match innebär upprättelse för en hel säsong. Det finns inget liknande i Allsvenskan, ingen annan match som framkallar känslor på samma sätt. Det skådespel som utspelas både på läktarna och planen är ett resultat av ren passion, hat och kärlek som upptar alla sinnen.

Dags att leverera på läktarna igen
Vi har tyvärr varit riktigt medelmåttiga på läktarna i år och det håller inte i ett derby. Vi måste visa en helt annan inställning i derbyt. Ni minns säkert höstderbyt förra året då 8000 Djurgårdare fullständigt körde över 25 000 gnagare. Nu upprepar vi den läktarinsatsen. Vi på läktaren ska göra allt i vår makt för att fullständigt krossa norra stå i läktarmatchen.

Samling i Vasaparken – Gemensam färd till Solna
Vi gör om succén med storsamling i Vasaparken. Området kring Vasaparken och pubarna i området blir blårandigt och Djurgårdssångerna kommer att eka. Tillsammans beger vi oss sedan ut till Solna – Djurgårdsfamiljen i samlad trupp.

På Södra läktaren är det ingenting annat än 90 minuter sång som gäller. Vi ska leverera en lika tung läktarinsats som i höstderbyt igen!

Mer info så som pubguider, tider m.m. kommer att komma löpande. Vi börjar med att sprida budskapet att det är Vasaparken som gäller innan matchen.

Klackbiljetter köper du i Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan 26.

DIF-familjen – Tillsammans
HATA Solna aik