Hålltider för samlingen i Vasaparken

Dela gärna!

De flesta pubar runtomkring öppnar runt 16-tiden. Dessförinnan är det parken som gäller. Systembolaget ligger perfekt till för en knutbira…
[Läs mer i pubguiden för haken kring Vasaparken]

Sista ölen kl. 18:20 – Avmarch kl. 18:40!
Kl. 18:20 är det dags att sänka sista ölen och börja samlas vid korsningen Odengatan/Torsgatan. Kl. 18:40 beger sig samtliga tusentals Blåränder tillsammans mot Karlsbergs pendeltågssstation för vidare färd in till grannkommunen. Tänk på att vi vill gå i samlad trupp både till Karlbergs pendeltågsstation och från Solna Station, så vänta tills personer från JK och Fabriken startar marschen.

Vi tar tågen kl. 18:54 och 19:09
Vi har tyvärr inte fått något abonerat tåg i år och får istället åka med de ordinarie avgångarna klockan 18.54 och 19.09.

Ta det lugnt under marschen!
Vi vill även passa på att uppmana er att ta det lugnt under marschen. Hoppande på bilar och liknande grejer går bort. Det är JK som kommer att få skiten för all form av skadegörelse och vi skulle vara tacksamma om vi slapp allt sådant!

Alltså:
Kl. 18:20 – Sista ölen
Kl. 18:40 – Avmarsch från korsningen Odengatan/Torsgatan
Kl. 18:54 & 19:09 – Tågavgång från Karlsberg

Hjälp Fabriken på onsdag morgon!
Fabriken kommer behöva hjälp under onsdagen from. 08:00.
[Läs mer]

Bussar till St Eriksplan
Efter matchen kommer direktbussar att avgå till St Eriksplan. Bussarna är ett riktigt bra alternativ till att ta den överfulla tunnelbanan eller pendeltåget.

Vi syns i Vasaparken!