Nya webbshopen äntligen här!

Dela gärna!

Nya webbshopen når ni nu på den gamla adressen www.difbutiken.se.

Till en början kommer vi ha en något begränsad försäljning men vi planerar att utöka den framöver. Vi jobbar även för att lansera en betalkortslösning så att allt ska bli så smidigt som möjligt. Har du tips på hur vi kan förbättra vår service eller har du någon fråga? Tveka då inte att kontakta oss på [email protected]

Biljetter
Vi kommer att sälja biljetter till bortamatcher i webbshopen, så att ni som inte kan ta er till Hovet även har möjlighet att införskaffa dessa. Ni kan välja på att få biljetten skickad med vanlig post eller med rekommenderad post. Det senare alternativet kostar 55 kr mer, men är säkrare. Vi kan tyvärr inte ersätta biljetter som försvinner i posthanteringen. Efter slutförd beställning betalar ni in pengar på vårt PostGiro-konto (697983-5) och sedan skickas biljetterna till den adress ni uppgett vid registrering. Har ni även skrivit upp er till en bortaresa får ni matchbiljetten vid påstigning av bussen.

Resor
Nu kan ni även skriva upp er till bortaresor i den nya webbshopen. Beställ resan i vår webbshop och betala sedan in pengar på vårt PostGiro-konto (697983-5). Ert namn och medlemsnummer i Järnkaminerna förs då upp på en lista som sedan prickas av när resan påbörjas. Var beredd att visa upp medlemskap i Järnkaminerna vid påstigning. Har ni köpt matchbiljett samtidigt som resebiljett så får ni biljetten i handen när resan inleds.