Påsk i JK:s tjänst

Dela gärna!

När det flesta äter godis och rullar ägg så har JKs styrelse fullt upp med att förbereda lördagens stora bortamatch. Men i det arbete som nu pågår ingår även att göra JK bättre som organisation. Följande är vad Påsken innehåller för oss verksamma i Järnkaminerna:

Inlärning av medlemsansvariga
Under onsdageftermiddagen träffades de i styrelsen som är ansvariga för medlemskapet för att prata igenom hur detta ska kunna utvecklas och bli bättre. Dessutom ska organisationen kring medlemshanteringen förbättras.

Möte med DIF Fotbolls styrelse
Under onsdagskvällen hade JK:s nya styrelse bjudit över DIF fotbolls nya dito för att knyta en närmare och bättre kontakter. Det var ett högst informellt möte, enbart med syftet att vi ska få ansikten på varandra. Nästan hela Järnkaminernas Styrelse var närvarande och en majoritet av DIF Fotbolls. Det blev ett par givande och ytterst trevliga timmar på Östra Station.

Tågvärdsmöte
Under torsdagseftermiddagen hålls det ett s.k. tågvärdsmöte med alla inblandade inför resan på lördag. Med på mötet är personal från SJ, de ordningsvakter som ska vara med på tågresan och naturligtvis alla tågvärdar samt reseansvariga från styrelsen.

Praktisk reseplanering
Under torsdagen och fredagen ska sedan det sista praktiska inför resan spikas och det innebär att en hel del information ska upp på hemsidan, men även att listor med alla anmälda till tåget ska tas fram och kompletteras.

Vem är intresserad av att fira Påsk när vi kan göra DIF och Järnkaminerna bättre?