Kom igen nu grabbar mot ÖIS!

Dela gärna!

Vi här på bloggen har ju minst sagt ganska najs kontakter runt om i samhället. Bland annat får vi ju fin info från FRA om internetet och så där. Vi tänkte bjussa lite på några av dessa uppgifter idag. Bland annat är det flera gigabytes trafik på www.jarnkaminerna.se varje dag! Det är ju svårt att visualisera alla dessa siffror men om man springer i motvind så måste man springa riktigt långt i typ ett riktigt regnoväder för att få minst en gigabyte regndroppar på sig. Och det varje dag.

Vidare kan vi avslöja att samtliga djurgårdsspelare hänger på jarnkaminerna.se. Inte så svårt att ta reda på med den moderna ip-loggningen som finns idag. Vi vill inte koppla några namn till vissa lagrade uppgifter med tanke på den ettriga Datainspektionens förmåga att snoka, men några av sajterna som besökts innan man surfade in på järnkaminernas hemsida var bland annt moimokulat.fi, enköpingsposten.se, svenskaspel.se, playahed.se, vacationingambia.com, hajduksplit.hr, studentskivan.com och knullkontakt.se.

Så vi vill med detta rikta oss till samtliga A-truppens spelare, ge allt på söndag! Det är en otroligt viktig match och ger en positiv avslutning på en annars kämpig vårsäsong. Precis som under hela våren kommer supporterstödet vara 100% och flera bussar åker ner till Göteborg. Vi kommer att ge allt på läktarna och hoppas innerligt att det precis som mot Häcken leder till tre nya poäng. KÄMPA DJURGÅRDEN.