Rapport: Järnkaminernas styrelsemöte i juni

Dela gärna!

Mötet inleddes med att styrelsen gick igenom den ekonomiska situationen. Järnkaminernas ekonomi är fortfarande skakig men en plan finns för hur man ska komma på rätt köl igen.

Styrelsen är nöjd med hemsidans utveckling under våren, både tekniskt och innehållsmässigt. För att lyfta sidan ytterligare ett snäpp planeras ett hemsidemöte inom kort för alla som vill hjälpa till.

På matchfronten blickar styrelsen främst fram mot Helsingborg och Bajen hemma. Otroligt viktiga matcher både sportsligt och ekonomiskt och Järnkaminerna vill satsa extra mycket på att få folk till dessa matcher.

En genomgång av Djurgården Hockeys medlemsmöte gjordes också och en diskussion fördes kring det kommande årsmötet.

En prioriterad fråga är utskicken av medlemskort som skötts dåligt under ett par månader. Nu är utskicken igång och senast den 26:e juni ska alla ha fått sitt kort i brevlådan.

Övriga frågor som diskuterades var webbshoppens utveckling, framtagandet av ett supporterblad som ska delas ut på klacksektionerna på Stadion, Kaknäscupens framtid, hur vi rekryterar nya medlemmar, det extra årsmötet 29 juni för att diskutera priset på medlemskap, samt en särskild satsning på bortamatchen mot Kalmar 11 juli.