Rapport: Järnkaminernas styrelsemöte i juli

Dela gärna!

Ekonomin i Järnkaminerna är fortfarande på minus. Fokus ligger på att hitta nya intäktskällor samt att ha full koll på alla utgifter. Särskilt på medlemssidan siktar styrelsen framöver på att få in mer pengar, framför allt genom att få in fler medlemmar.

Hemsidan fungerar innehållsmässigt bra även om den gamla servern kraschade för en tid sedan. En ny server är inköpt och behöver konfigureras. När det är löst ska hemsidan återigen fungera fullt ut.

Inför bajenderbyt är det full fokus på kampanjen med affischen ”Råsunda den 9:e augusti – är du där?”. Inför matchen måste också resan till och från Råsunda lösas tillsammans med polis och SL med tanke på att blå linjen är avstängd mellan Rådhuset och T-Centralen.

Den 10:e augusti är det årsmöte i hockeyn, det är viktigt att JK jobbar för att så många som möjligt dyker upp.

Arbetet med att få igång en ”JK Landsort”-sektion fortsätter. Vi har nu kontaktpersoner på en gäng orter runt om i landet.

På det extra årsmötet i juni beslutades att medlemsavgiften i Järnkaminerna från och med 2010 blir 150 kr.

Souvenirarbetet och försäljningen flyter på bra även om webbshoppen behöver rustas upp.

En supporterunion för supporterföreningarna i Elitserien har bildats. Järnkaminerna missar det första årsmötet på grund av bortamatchen mot Elfsborg samma dag men tycker att initiativet är bra.

Kaknäscupen ser ut att bli av på någon av de tre sista lördagarna i augusti.