Rapport från Järnkaminernas styrelsemöte i augusti

Dela gärna!

Mötet inleddes med att prata om ekonomi. JK:s skuld är fortsatt stor men avbetalningarna rullar på. Samtal med DIF förs för att jobba fram ytterligare idéer på hur skulden från JK till DIF kan minska.

Hemsidan har fått en ny server efter att den förra kraschade innan sommaren. Detta betyder att bildarkivet nu kan läggas upp. Styrelsen konstaterade också att ett hemsidemöte med alla som vill bidra till innehållet på sidan bör anordnas inom kort.

En utvärdering av “affischkampanjen” inför bajenderbyt gjordes. Styrelsen var överens om att kampanjen funkade bra men att den hade behövts struktureras lite bättre från början.

Styrelsen pratade generellt om den kommande hockeysäsongen och om dialogen med DIF Hockey som i vissa avseenden funkar klockrent och i vissa avseenden kan förbättras.

JK:s medverkan i SFSU diskuterades också. Aktiviteten inom SFSU är låg för närvarande.

Inför 2010 har JK för avsikt att satsa extra mycket på att locka medlemmar. Förhoppningsvis kan en kampanj dra igång redan i december för att se till att ännu fler väljer att bli medlemmar i Järnkaminerna.

De sista detaljerna inför Kaknäscupen diskuterades. Turneringen flöt sedermera på bra och var uppskattad.

JK har även haft möte med Brommapojkarna inför matchen mot dem den 20 september. BP var måna om att få dit många Djurgårdare vilket ligger i linje med JK:s vilja.