Pajasarenan nyagamla nybyggda Gamla Ullevi

Dela gärna!

Ännu ett besök på en av Sveriges nyaste fotbollsarenor igår men bara för att konstatera att Gamla Ullevi näppeligen kvalificerar sig på övre halvan av allsvenskans arenor. Tydligen protesterade göteborgslagens supportrar vilt mot den ursprungliga ritningen och fick igenom flera förbättringar, man undrar ju hur låg kvaliteten var på det ursprungliga förslaget. Det som till slut blev är en arena utan tak över alla platser, undermåliga och för få insläpp, tydligen dåligt förankrad i marken så att den och omgivningarna börjar gunga. Med regnandet igår förvandlades betonggolvet under läktarna till en såphal isbana, med en sänka precis vid biljettkassorna så man fick stå i en vattenpöl. Lägg på det undermålig biljetthantering och allsvenskans töntigaste speaker, sa vi att vi var i Göteborg?