Tillbaka som fan

Dela gärna!

Efter alltför lång tid utan alster tar nu Ohly & Reinfeldt ett krafttag för att nå ut till sina trogna läsare igen. Vi skulle i ärlighetens namn gärna ha publicerat mer under de sista veckorna men våra fingrar darrade för mycket konstant för att lyckas trycka ner tangenterna i rätt ordning, och efter den grymma förlusten mot Häcken hade vi utsett den galning som trodde att vi ändå skulle klara oss till landshövding eller något annat lökigt där vi förvarar de största stollarna. Nu sitter vi här allihopa med ett fånigt leende som definitivt skulle kvalificera oss till mellanchefer i flera statliga verk och undrar vad som verkligen hände. Men vi vet en sak och det är att vi alla är avundsjuka på Mattias Jonsons fru, tänk att få ligga med denna djurgårdshjälte om och om igen.

Sedan den fantastiska känsloperformance förra söndagen som även går under namnet “10 000 djurgårdare vinner på lotto, får orgasm och kör i 170 på E4:an samtidigt” har det sedan varit svårt att hindra leendet som bitit sig fast från öra till öra. Hockeylaget har tagit tre raka segrar efter återstarten och junior efter junior visar framfötterna för Mesta Mästarna! Enda invändningen mot att skicka DIF till junior-VM istället för landslaget skulle vara att vi inte kan räkna med att pojklaget spöar de andra lagen i matcherna kring jul och nyår. Den här veckan är det dags för två verkliga höjdarmatcher på Hovet, Frölunda på tisdag och hatlaget Färjestad på lördag. Köp biljett innan de tar slut och ta del av den fantastiska stämningen kring Djurgårdens hockeymatcher. Sveriges bästa publik, ett lag med nästan enbart stockholmare, fostrade i Sveriges bästa talangutveckling. NU KÖR VI ÅRET UT!