Grattis Solna

Dela gärna!

Det är svårt att inte vara bitter. Först vinner sorkjävlarna dubbeln och nu ska deras hockeylag bli ännu mäCktigare och möta hockeyns motsvarigheter till Barcelona och Man United (vi syftar givetvis på Neftechimik Nizjnekamsk och Atlant Mytisjtji).

Vi kräver nu handlingskraft från Djurgården Hockeys sida. Vi kan inte tysta se på när vi blir ivägsprungna så här. Vem vill se det historielösa mötet mellan ständiga mittenlagen Djurgårdens IF – Färjestad på trista Hovet, när man har chansen att se Stockholms läns bästa allsvenska hockeylag ta emot Metallurg Magnitogorsk i en kokande Glob fylld av gråblonderade hårsvall och banderoller skrivna med futharken?

Vi kan tyvärr inte annat än hålla med den klarsynta kommentaren från “Snarf” på gnagarforum: “AIK kan bli ett av världens bästa Ishockeylag, Globens kapacitet kan bli för liten och ishockeyn går in i en ny guldera.”

Fy fan.

Mats Larsson – agera!