Järnkaminerna summerar 00-talet

Dela gärna!

Det har gått 119 månader av detta decennium och bara en endaste månad är kvar. Det har varit det bästa decenniet sedan 1960-talet med tre SM-guld i fotboll och två SM-guld i ishockey. Men även utanför planen och rinken har framgångarna varit stora. Järnkaminerna har stadigt varit en av Sveriges största supporterföreningar, bortaresandet har blivit riktigt etablerat, derbyn har lockat enorma åskådarmassor med tifouppvisningar i världsklass, och efter några magra år kan vi nu även visa upp Sveriges tyngsta hockeyklack.

Massor har även hänt i samhället som har påverkat supporterkulturen enormt, och främst framväxten och användandet av internet är den stora skillnaden gentemot bara det senaste decenniet. Detta och mycket annat kommer vi ta upp i vår vildvuxna julkalender som har premiär imorgon och sedan räknar ner med 24 Djurgårdsfenomen fram till julafton. Mycket nöje.