Lucka 8: Lars Ohly och Fredrik Reinfeldt

Dela gärna!

När politiker och partier flyter alltmer ihop mot mitten är det svårt att hålla isär våra folkvalda, men två saker är konstanta: Fredrik Ohly och Lars Reinfeldt kommer alltid vara blårandiga. Liksom för Djurgården har 00-talet varit bra för dem. Lars Ohly har blivit partiledare för sitt vänsterparti och stöttat regeringen fram till 2006, då Fredrik Reinfeldt som också var ny partiledare tog över och själv bildade regering. Dessutom har Lars Fredrik hunnit med att läxa upp junisar när de inte synkar bengalbränningen för bästa effekt, och Rein Ohlfeldt med sin närvaro läxat upp spelare som inte presterat på träningen. Nu väntar vi bara på insatserna som för evigt ger dem en plats i historien, förinta KDF, ny arena till Djurgården och förbud mot försäljning av PET-flaskor och galgar i samband med aik-matcher. Tills dess konstaterar vi att Lars Ohly och Fredrik Reinfeldt är DIF.