Lucka 15: Han i Bob Hund

Dela gärna!

En av 00-talets lättsammare snackisar var när Kungen (Carl-Gustav, inte Galloway) i förtroende berättade för en reporter att han egentligen håller på Djurgår’n och inte gnaget vilket ju är brukligt för kungafamiljen. Att det är intressant säger mindre om eventuell rojalism i DIF-led och desto mer om att antalet kvalitativa kändisar som delar ens lagsympatier är ytterligare ett ypperligt sätt att mäta kuk med andra supportrar.

När Kungen nu alltså är bekräftat DIF återstår den övriga kändisfaunan. Det råder fortfarande oklarheter kring huruvida en av bandmedlemmarna i Bob Hund är DIF men ryktet säger att han är det. I övrigt finns en hel del Djurgårdare bland svenska kändisar. Här är ett urval av mer eller mindre bekräftade DIF (lånat/stulet från mingelsajten 11433.net och Wikipedia):

Peter Settman
Christer Fuglesang
Tim Burgess
Magnus Uggla
Dregen
Felix Herngren
Birger Schlaug
Fredrik Reinfeldt
Lars Ohly
Olof Palme
Lars Leijonborg
Daniel Breitholtz
Tommy Körberg
George Scott
Kjell Bergqvist

Vi kan rabbla i timmar och ända ner på C-listan om det skulle behövas men det besparar vi er, trygga i vetskapen att majoriteten av alla kändisar värda namnet är DIF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 En av dessa män kan vara DIF.