STÖD FABRIKEN

Dela gärna!

Våren har varit otroligt hektisk för Fabriken.
Ett fantastiskt hockeyslutspel har varvats med en efterlängtad fotbollsvår.
Det har varit 25 matcher på 45 dagar och Fabriken har varit på alla matcher. Inte nog med det, vi har dessutom hunnit arrangera tifon av världsklass under hockeyslutspelet. Varenda liten ledig stund mellan matcherna har Fabriken arbetat för att förbereda nästa tifo.

Fabriken grundades 2005 så i år firar vi även vårt femårsjubileum som ansvarig tifogrupp för Djurgårdens IF. För att göra det här året så bra som möjligt så lägger vi såklart in en extra växel. Medlemmar har tagit ledigt från jobb, sjukanmält sig i skolan och lagt ner otroligt mycket tid. Vi är såhär långt nöjda med vad vår grupp presterat men vet också att vi kan och vill bli bättre.

Vi har haft våra toppar och vi har våra dalar, men vi har tagit tillvara på våra misstag och är fast beslutna att utvecklas till en ännu bättre grupp i framtiden.

Men snygga och stora tifon kostar också mycket pengar och tyvärr har vi en del skulder efter slutspelet. För att vi ska kunna fortsätta året på samma sätt som vi börjat behövs nu er hjälp.

Skänk en slant för att ni uppskattar det vi gjort under dessa fem år, för tifona under hockeyslutspelet eller för att helt enkelt fortsätta stödja vår verksamhet.
Sätt in ditt bidrag på vårat konto: SEB 5354-1012501

Alla bidrag gör skillnad, stora som små!

Vi vill även passa på att tacka alla ni som skänkt pengar genom åren. Utan er hade vi aldrig kunnat arrangera tifon.

Vill du bli en del utav gruppen och hjälpa oss arrangera tifon?
Kom fram och prata med oss under matcherna eller skicka ett mail till medlem[@]fabrikenstockholm.se.

FABRIKEN STOCKHOLM
2005-2010
FEM ÅR FÖR DJURGÅRDENS IF