Ohly & Reinfeldt om SvFF

Dela gärna!

Vår tystnad senaste tiden beror inte på lathet. Vi har nämligen arbetat med ett dokument på flera hundra sidor som avhandlar SvFF:s inkomptens, godtycklighet och allmäna muppighet. Detta dokument skiter vi nu i eftersom ett citat i en artikel i dagens Expressen sammanfattar allt vi känner kring SvFF:

– Vi var tvungna att göra en djuplodad utredning för att konstatera att yttrandefrihetsgrundlagen inte gäller i det här fallet, säger Tallinger.

Det är alltså Khennet Tallinger, känd som en av männen i SvFF som låg bakom det patetiska efterspelet till Assyriska-matchen, som nu i ett andetag avfärdar en av civilisationens hörnstenar och själva fundamentet för svensk demokrati. Sist var det alltså Polisen som för SvFF betydde noll och inget, nu tar man sikte på yttrandefriheten. Friskt vågat, och en aning magstarkt, SvFF.