2010 summeras i intervjuer: Björn Johansson

Dela gärna!

Roligast i år: Svårt att säga, har upplevt väldigt många roliga DIF-relaterade stunder denna säsong. Allt från ett underbart slutspel i hockeyn, sköna bortaresor, häng i Humlan med polare innan match till att stå på ett Stockholm Stadion i minusgrader i början av November för att hylla laget en sista gång denna säsong. Det mesta med DIF är oftast roligt, så svårt att peka ut något exakt.

Vad jag ser fram emot 2011: Att kunna åka på ännu fler Djurgårdsmatcher än 2010. Sedan skulle jag inte tacka nej till en framskjuten placering i allsvenskan vilket kan leda till kval till Europa, vore riktigt roligt att få uppleva lite sköna Europaturer med Djurgårdsfamiljen!

DIF-önskan från tomten i år: Skulle inte tacka nej till Järnkaminernas kombinerade säsongskort i fotboll och hockey dök upp.

Medlem i JK: Ja.

Favoritspelare 2010: Hm, svårt att säga. I hockeyn får jag dock säga Ölvestad, maken till DIF-hjärta på honom. En person som ger 120 varje match och som lyfter laget, det ska han ha stort hyll för! I fotbollen är det svårt att inte gilla Dembo, en spelare som har utvecklats rejält under säsongen och räddat oss många matcher. Hoppas verkligen på en lika säsong nästa år så kan det bli riktigt bra, sen så vem gillar inte “Kamala kamala” efter varje vinst?

JK tackar Björn för intervjun och uppmanar honom och alla andra att hjälpa till med JK:s 30-årsfirande, till exempel genom att hjälpa Fabriken med tifot!