Järnkaminerna fördömer hot mot spelare och ledare i DIF

Dela gärna!

Med anledning av dagens besked att Djurgårdens sportchef Stefan Alvén avgår från sin post efter att ha mottagit hot mot sig och sin familj vill Järnkaminerna understryka att det inte är ok med hot och våld, och i synnerhet inte mot spelare och ledare i Djurgårdens IF. Detta gäller oavsett vem eller vilka hotet kommer ifrån.

Stefan Alvén har varit med under lång tid i DIF, både som spelare och ledare. Alla som sett intervjun med Alvén gjord av DIF-tv efter förlusten mot Norrköping förstår också att de svaga resultaten under våren har påverkat honom starkt och att detta är en sportchef som brinner för Djurgården.

Vi hoppas att Stefan, trots dagens händelse, tillsammans med sin familj kan repa sig och vill framföra vårt fulla stöd i vad som måste vara en oerhört jobbig situation.

/Järnkaminernas styrelse