Därför hatar vi Götet – åk med oss dit 13/6!

Dela gärna!

Att kalla Göteborg för lilla London är bara det ett bevis på deras oerhörda brist på självdistans. För att försköna sin vardag ytterliggare brukar de likna avenyn med Manhattan. Vilket man inte kan annat än skratta åt. Nej, den där ”goa-gubbarmentaliteten kan vi klara oss utan. För i Djurgården saknar vi egenskapen att behöva framhäva oss själva i brist på självrespekt utan klarar oss genom att bara veta vilka vi är och vad vi står för.

När vi åker ner till Götet så kan vi skämta om Kålle och Ada eller om hur staden höll ritningarna upp och ner när de skulle bygga sin egen tunnelbana eller liknande upptåg. Men jag känner att det tillhör det förgångna och att vi är lite bättre än så. Vi är det lite finare och mer ödmjuka DIF.

…och tänker man på det så hatar man nog Göteborg.

Vi kommer inte vara välkomna på västkusten, vare sig av göteborgarna eller av polisen men det är inget ovanligt och vi åker ändå för de har inte kunnat stoppa oss hittills…Så varför bryta ett vinnande koncept? Vi SKA vara många i Göteborg!

Boka resan till Göteborg NU!

Matchen mot Göteborg den 13 juni kan bli något utöver det vanliga. Trots att matchen spelas på en måndag är redan nu nästan fyra privatbussar fyllda, och fler är på gång. Ni vill inte missa när vi tar över Göteborg. Skriv upp er via www.difbutiken.se snarast och se till så att era vänner gör detsamma!

Vi återkommer inom kort med mer info (tider m.m.) om resan.