Ordförande: Följ med till Sveriges mest misslyckade stad!

Dela gärna!

I skrivande stund sitter jag i bilen på väg hem från Mjällby, arg, ledsen och besviken. Jag är inte rätt man att säga vad som är fel på planen men jag är jävligt irriterad på hur vi skötte oss på läktarna.  Och även om jag är en usel kartläsare, i alla fall nu på hemvägen (vi missade en avfart när jag skrev det här och hamnade mitt ute i en skog på en liten väg – mitt fel!), så måste jag säga att själva resan varit och är jävligt rolig, och jag vill ge all cred till de som försökte skapa drag på läktaren. 

Tyvärr fick vi inte iväg en buss till Mjällby. Måndag ute på vischan när det är skola och jobb har jag förståelse för att inte många kan åka.  Det är helt andra förutsättningar den 13e juni när vi åker till landets mest misslyckade stad, Göteborg. Det är redan flera privata bussar som är klara att åka och fler ska vi bli. Sommarlovet har hunnit börja och det är inte svårt att ta semester för er som jobbar.

På torsdag kan du skriva upp dig på Stadion om du inte gör det via vår webbshop. (http://difbutiken.se) Reseklubben är på väg åt rätt håll igen, men vi har en bra bit kvar innan jag kan känna att det är acceptabelt och ännu längre innan jag är nöjd. Jag är dock nöjd med sommarkortet som reseklubben jobbat fram, ett bra sätt att visa tacksamhet mot de medlemmar som alltid åker med oss.

Det går inte att skylla på dåliga resultat, vi ska fan åka ändå. Jag räknar iskallt med att vi inom kort fyllt första JK-bussen. DU har ett ansvar att snacka med alla polare och dra med dem till Götet.  Därmed har du på torsdag två enkla uppdrag: skrik dig hes och hjälp laget till tre poäng samt skriv upp dig på bussarna till Götet!

/ Micke Nylander, Ordförande