Om de senaste dagarna

Dela gärna!

Det har varit mycket den senaste tiden och som ni har märkt har vår ordförande fått uttala sig en hel del i olika medier, både om det register som DIF fått klartecken för hos Datainspektionen och domen som gav DIF böter för “kränkande ramsor” mot domaren Martin Hansson.

Vi håller på att försöka formulera oss för att kommunicera även här på hemsidan, men det är svårt att få ner allt på pränt när det är så mycket på en gång och så mycket känslor inblandade.

Om någon tror något annat kan vi säga att vi tycker att ramsdomen är fullständigt patetisk och samtidigt skrämmande. När det gäller “huliganregistret” är vi oroade över hur brett och fel det kan slå på grund av att reglerna för hur man kan hamna i det är för otydliga.

Vi hoppas att ni förstått våra synpunkter utifrån Micke Nylanders uttalanden i olika medier men vi kommer gå ut med något även på hemsidan inom en snar framtid.

/Viktor Adolfsson, vice ordförande