Dags att sätta vår stämpel på Gamla Ullevi

Dela gärna!

Påskafton 2009. IFK Göteborg har precis gjort 2-0 mot Djurgården i den första allsvenska matchen någonsin på nybyggda Gamla Ullevi. Ett tåg med tillresta djurgårdare är redan på väg att deppa ihop men vet ännu inte att matchen ska sluta 6-0 till det blåvita hemmalaget.

Det är ovanstående minnesbild många har från den arena vi ska besöka måndagen den 13 juni. Det är dags att skapa nya, bättre minnen.

Vi har hittills inte lyckats skapa den stämning vi alla vet att vi kan på Gamla Ullevi, vare sig mot IFK Göteborg eller Gais. Det är absolut inte okej att vi inte gett DIF ordentligt stöd när de besökt Sveriges baksida. När allsvenskan drar igång igen efter landslagsuppehåll har vi möjligheten att ändra på det.

Det är redan flera bussar klara i privat regi och självklart ska JK också få ner en buss, inget annat är godkänt. Djurgårdsfamiljen ska invadera Göteborg i allmänhet och Gamla Ullevi i synnerhet. Måndagen den 13 juni är kvällen då vi åter visar vilka som är bäst på att åka land och rike runt. Det är kvällen då vi hjälper Djurgården ta det första steget upp ur bottenträsket. Men framför allt är det kvällen då vi alla får glömma den där jävla påskaftonen för två år sedan.

Säg är det konstigt att man hatar Göteborg?

—–

Åka till Götet? Skriv upp dig till JK-bussen här!

Mer om resan