Bussen rullar – men det finns platser kvar!

Dela gärna!

Ikväll beslutades det att JK-bussen kommer att rulla till Göteborg, oavsett hur många resenärer som skriver upp sig de kommande dagarna. Det innebär att vi har en resegaranti inför måndag, det finns ingen risk för att bussen blir inställd. Så säkra din resa till Göteborg som många andra redan gjort, och bidra till den bästa Djurgårdsinsatsen i Göteborg på länge!

Datum: 13/6 2011
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi

Pris: 470 kr
UppskrivningVia webbshopen.
Restid
: max 8 ½ timmar
Avresa: 08.30, Klocktornet, Stadion
Ankomst: ca. 17.00
Matchstart: 19.00
Hemkomst: Tidigast 04.00, Klarabergsviadukten
Resväg: E20 södergående. Landsortssupportrar som vill bli upplockade på vägen mailar till [email protected]

 

Mersni ng om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till[email protected]

Land och Rike runt!