Järnkaminerna står upp för positiv läktarkultur

Dela gärna!

Att skåningar sprungit in på planen i Malmö och att smällare slängts mot domare i Södertälje har nog inte undgått någon. Tyvärr har några få enstaka händelser skapat en enorm medial uppmärksamhet kring oss fotbollssupportrar där vi som är för en levande supporterkultur ofta utmålas som slödder och problem. Järnkaminerna kommer inom kort att gå in närmare på vad vi står för och tycker om den senaste tidens debatt, och vad de stora problemen för fotbollspublik i Sverige är.
 
Vi vill tills dess passa på att tipsa om sajten Positiv läktarkultur som på ett bra sätt tar upp problemen på fotbollsläktare i Sveirge och faran i hur dessa problem hanteras av förbund och klubbar samt hur de beskrivs i media: http://www.positivlaktarkultur.se/

Vi hoppas att den kan vara en del i en mer sansad och initierad debatt kring fotbollspublikens förutsättningar, och att vi supportrar visar framfötterna när det gäller att förklara vad vi vill och vad vi tycker.