Svälj nubben – dags att klippa Häcken

Dela gärna!

Det började en regnig måndag i Göteborg med 800 tillresta djurgårdare. Det fortsatte på Råsunda i en riktig sexpoängsmatch. Senast mot Örebro förlängdes segersviten ytterligare mot ett lag som tidigare i år bara förlorat en hemmamatch. På söndag har vi chansen att ta fjärde raka segern!

Det var dessutom längesen nu som DIF spelade på Stadion så vad passar väl bättre än att avsluta midsommarhelgen med att kolla fotboll med Djurgårdsfamiljen?

Låt oss ta fasta på alla positiva tongångar som kommit både på läktarna och bland spelarna efter den senaste tidens segrar. Vi kan hjälpa Djurgår’n att klättra än mer i tabellen och gå en rolig sommar och höst till mötes.

Vi ses på Sofialäktaren!

Köp biljett här (Ticnet)

(Notera att matchstart är 19.00 trots att det är söndag)