Därför ska DU med till Helsingborg

Dela gärna!

Det finns inga anledningar att skippa Helsingborgsresan på måndag. Det är semester/sommarlovstider, DIF har rest sig efter en tuff vår och vi på läktarna har visat vad vi går för de senaste matcherna. Låt oss ta allt detta med oss när allsvenskan gå in i sin andra halva!

2010 gjorde våra krigare en av årets bättre bortamatcher när det blev 3-3 i en underhållande match på Olympia.

2009 gjorde DIF en heroisk match mot Helsingborg och vann med 2-0 borta, en av tre raka segrar på slutet av säsongen som säkrade kvalplatsen (som i sin tur gav en allsvensk plats 2010). Yosif Ayuba satte en strumprullare långt utifrån i första och Prince Ikpe Ekong placerade snyggt in 2-0 i andra med vänstern. ALLT kan alltså hända när Djurgården möter Helsingborg på bortaplan.

Följ med oss till Skåne för första men absolut inte sista gången i juli!

Skriv upp dig till resan här

Läs mer om Helsingborg borta här