*UPPDATERAD* Bussen rullar – fortfarande platser kvar!

Dela gärna!

På sista tiden har fler hittat tillbaka till Järnkaminernas bussar vilket vi tycker är väldigt kul och vi behöver knappast tillägga att vi som åker har ruskigt roligt tillsamans, åk med så får du se. Här följer all info du behöver.

Nu har vi dubbelmöte mot inga mindre än serieledande Helsingborg. Bortamatchen spelas måndag den 11 juli och Djurgår’n behöver allt stöd dom kan få så självklart ska du med för att stödja vår stolthet till ytterligare en viktig trepoängare. Undanflykterna är få, sommar och sol, en hel del har semester, kanske ett givet Helsingörsbesök och lägg därtill ett supporterfölje som ofta tar sig friheter mot ensamma blåränder betyder att vi skall vara riktigt många där nere.

OBS! Bussen kommer att rulla men det finns i nuläget ca. tio platser kvar. HÖG TID ATT SKRIVA UPP SIG!

Helsingborg-DIF

Datum: 11/7 2011
Resmål: Helsingborg
Arena: Olympia

Pris: 520 kr
Uppskrivning: På hemmamatchen mot Helsingborg på Stadion eller på difbutiken.se.
Restid: ca. 9 timmar
Avresa: 08.00, Klocktornet, Stadion
Ankomst: ca. 17.00
Matchstart: 19.00
Hemkomst: Tidigast 05.00, Klarabergsviadukten
Resväg: E4 södergående. Landsortssupportrar som vill bli upplockade på vägen mailar till [email protected]

Biljetter

Norra läktaren, bortastå
140 kronor

Mersni ng om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till[email protected]

Land och Rike runt!

 

Mersni ng om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till[email protected]

Land och Rike runt!