Matchtröjans dag på lördag – kom till Humlan

Dela gärna!

Sedan många år tillbaka firar vi i Järnkaminerna “matchtröjans dag” under en av säsongens sommarmatcher i fotbollen. Det är en fin tradition som vi tänker fortsätta med även i framtiden. På lördag väntar match mot Mjällby och vad passar väl bättre på just denna dag än att komma till Humlan i blåblått och förfesta med andra djurgårdare?

Vi bjuder tillsammans med DIF in till picknick från kl. 15.00. Tänk på att inte skräpa ner för mycket, kanske framför allt eftersom snuten nu ska börja bötfälla nedskräpning..

Det blev förlust mot Helsingborg senast men DIF gjorde överlag okej matcher mot den allsvenska serieledaren. På lördag tar vi oss an Mjällby i en hyperviktig match. Inte fan ska vi förlora med tusentals blåblåklädda och mentala djurgårdare på läktarna? Stödet i hemmamatchen mot HIF var det bästa i år – låt oss bygga vidare på det!

Biljetter till matchen köper du antingen via Ticnet eller direktinsläpp. Se www.dif.se för mer info.

JK:s ordförande Micke Nylander:

– Matchtröjans dag är en tradition som är viktig att värna om. Dessutom får man se matchtröjor från alla år och synen av ett helt Stadion som bär matchtröja är riktigt vacker.

SJUNG FÖR GAMLA DJURGÅR’N