En hälsning till alla Djurgårdsvänner

Dela gärna!

Kära Djurgårdsvänner,

Det är svårt att sammanfatta känslorna just nu. Det går inte riktigt beskriva en så djup besvikelse. Allt kändes så perfekt. Köpenhamn var riktigt bra! Samlingen och marschen var grym! Matchen skulle knyta ihop det hela till ett underbart minne med Djurgårdsfamiljen.

Men så blev det inte. I stället satt man deppig och besviken på en hotellbar i Malmö. Undviker att läsa alla spekulationer om vad som hände. Oavsett vart knallskotten kom ifrån blev det inte den fantastiska helg som det skulle bli.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit till allt kul som varit. Denna satsning visade verkligen vad vi järnkaminer verkligen kan om vi bara vill!

/Oscar Ekblom, styrelseledamot i JK och projektledare för Alla till Malmö