Att resa sig upp och gå vidare – Krossa Gais!

Dela gärna!

Vi vet alla vad som hände i Malmö och det är nog ingen som vet vad som händer härnäst när det gäller den matchen. Vad vi faktiskt vet är att tusentals djurgårdare visade upp supporterkulturen från den allra bästa sidan i 90 minuter – trots att matchen var slut efter 11.

På söndagen tar vi oss an Gais hemma på Stadion, ett på förhand tufft motstånd och DIF behöver all hjälp de kan få av oss för att inte bli indragna i nedflyttningsstriden igen.

Gör därför Djurgården en fet jävla tjänst – kom till Stadion på söndag, matchstart 19.00! Biljetter köps förslagsvis i den nyöppnade DIF-shopen på Nybrogatan 20. Bara 120 kronor för samtliga biljetter om du köper innan matchdag!

Tillsammans ska vi på Sofialäktaren visa upp det ingen utom vi själva såg efter att matchen avbrutits i Malmö – Sveriges i särklass fetaste supporterkultur. Nu kör vi från start mot Gais. Och vi slutar ALDRIG.

G G G…

STÅ UPP OM DU ÄLSKAR DIF