Skriv upp dig till Häcken på DIF-Örebro

Dela gärna!

Det blev 2-2 på ett regnigt Stadion senast och Petter Gustafssons sena kvittering var minst sagt förlösande. Trots det är läget ändå prekärt. Djurgår’n ligger i botten av tabellen och flera lag längre ner börjar vinna matcher. Det är upp till oss att se till att DIF gör detsamma.

Köp din biljett till DIF-Örebro via Ticnet eller i nya DIF-shopen på Nybrogatan.

På matchen är det också hög tid att skriva upp sig till både Häcken borta den 21/8 och Norrköping borta den 26/8. Det finns inget annat än att vi ska få iväg en buss till Götet på en söndag! Och vi ska bli sjukt många i Peking.

Du skriver upp dig vid Järnkaminernas bord bakom sektion M/N. Orkar du inte vänta till matchen kan du skriva upp dig här.

Det är dags att vi ger Djurgår’n det stöd som krävs för att laget ska lyfta till nya oanade höjder. Kom till Stadion på söndag. Tillsammans sjunger vi ut bönderna och ser DIF klättra i tabellen.

DJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU