Dubbelderby – fyll södra och Globen

Dela gärna!

Vissa matcher behöver man egentligen inte säga så mycket om. Vi möter Sveriges vidrigaste förening två dagar i rad och såväl heder som viktiga poäng står på spel. Inom kort kommer info om hur och var vi samlas inför respektive derby, men tills vidare är det bara att sprida ordet och se till att få fart på biljettförsäljningen på Södra nedre (pengarna tillfaller DIF) och till hockeyderbyt i Globen. Vi rekommenderar också det ypperliga initiativet som visades upp på JK-forum – alla kan bidra till att hetsa inför derbyt!

Biljetter till Södra nedre och mellan köper ni här. (Pengarna på Södra nedre/mellan tillfaller DIF)

Biljetter till hockeyderbyt 20 september köper ni här.

Vi vill också påminna om att derbyt på Råsunda den 19 september inleds med tio tysta minuter, precis som matchen DIF-Trelleborg på Stadion den 11 september. Läs mer om läktarmanifestationen för svensk fotboll.

Derbyn betyder högsäsong för Fabriken som behöver bidrag från alla djurgårdare för att kunna fortsätta leverera Sveriges bästa tifon. Stötta dem genom att sätta in valfri summa på SEB-konto 5201-08 240 16.

FYLL SÖDRA OCH GLOBEN!