ALL KOMMUNIKATION UPPHÖR

Dela gärna!

 

VIKTIGT!

Samtliga supportergrupperingar inom Djurgårdens IF samt i princip alla större supportergrupper i Sverige lägger ner sina röster i debatten runt svensk fotboll. Detta för att en naturlig talesman har fötts i form av Daniel Andersson.

“Sidleds-Danne” kallades han tidigare, mycket för att han är en tafatt fotbollsspelare, men med sitt uppvisande av retoriska färdigheter i rakt nedstigande led från Winston Churchill, JFK och Martin Luther King anar vi att smeknamnet lär ändras.

Churchill-Danne har på ett föredömligt sätt visat att han är den som bör föra debatten runt Allsvenskan, Svenska Fotbollsförbundet och supporterfrågor, varför samtliga supportergrupper i Sverige nu låter Danne “ta debatten”.

Ohly & Reinfeldt genomförde en kort telefonintervju med “Danne” för att höra hur han ser på sin nya roll.

Danne, vad är det viktigaste att föra fram i debatten runt fotbollen?

– Mnnnnnnnnö. Hhnnngh. Hömmmenönö.

Hur ser du på godtyckligheten och bristen på praxis inom svensk fotbolls disciplinkedja?

– Ffffhhhhhrg, hhhhg ffnnönönö.

Till sist, vad önskar du dig mest just nu?

– Hnnnfllllp nölö Bengt Madsen.

Tack Danne för intervjun!