Fabriken: Sedelkampanj mot Trelleborg

Dela gärna!

Fabriken hälsar följande:

Dubbelderbyt närmar sig med stormsteg och Fabriken har lagt i sin högsta växel, våra medlemmar jobbar på all sin lediga tid. Men som vanligt saknas de där sista bidragen för att kunna slutföra arbetet vi startat.

120- och 30-årsjubileum

Djurgårdens IF firar 120 år i år och Järnkaminerna/Blue Saints firar 30 år. Det förtjänas att uppmärksammas ordentligt en gång till, och för att göra firandet värdigt en 120-åring behöver vi ER hjälp för att färdigställa arrangemangen. Insamlingarna på matcherna har speglat resultaten och det har varit allt annat än bra, trots att vi lyckas leverera ett flertal topparrangemang i år. Mot Malmö arrangerade vi ett grymt tifo, men fick inte in mycket pengar i insamlingar efteråt på grund av den avbrutna matchen. 

Sedelkampanj på söndag

På söndag mot trelleborg kommer vi ha en sedelkampanj. Fabriken kommer gå runt stadion i andra halvlek och vi kommer ha medlemmar vid alla ingångar som står och samlar in pengar med hinkar. Förhoppningsvis kommer det prasslas rejält! Håll utkik efter hinkarna!

Har du inte möjlighet att skänka ditt bidrag på plats så går det alldeles utmärkt att sätta in en slant på vårat konto:  SEB 5201-08 240 16

Låt Djurgårdens IF få ett värdigt avslutningtifo för sina 120 år!

STÖD FABRIKEN – SKÄNK EN SEDEL!

Vill du hjälpa till med att skapa tifon, samla in pengar och vara en del av vår verksamhet? Ryck tag i någon medlem som kan besvara dina frågor eller läs mer här.

/Fabriken

Utöver Fabrikens sedelkampanj (mer om den på DIF.se) vill vi påminna om två andra saker som sker på söndag på Stadion: Tio tysta minuter för svensk fotboll, samt Kärlek, Passion, Glädje.