Medlemskap och hockeybiljett: 200 kronor

Dela gärna!

Järnkaminerna kommer att ha ett eget tält ute på Kaknäs. Kom gärna dit och prata om vår förening, organisation och allt som hör till oss. Vi säljer självklart även souvenirer på plats. Dessutom arrangerar vi en tävling där man kan vinna biljetter till DIF-Trelleborg och så ställer vi upp ett klotterplank där lite yngre djurgårdare får skriva sina DIF-hälsningar.

På DIF-dagen presenterar vi också ett grymt erbjudande för alla djurgårdare.

Om du blir medlem i Järnkaminerna för 2011 (150 kronor) ges du möjligheten att köpa klackbiljett för enbart 50 kronor till matchen DIF – Luleå den 22 oktober. Ordinarie pris för lösbiljetter är 160 kronor.

Järnkaminerna har redan fått fler medlemmar i år än förra året, men vi är inte nöjda för det. Vi vill växa ännu mer och nu har vi dessutom ett kanonerbjudande för de som väljer att bli medlem. Erbjudandet kommer att finnas kvar tills biljetterna är slut.
 
Matchen är en lördagsmatch 18.30 och ses som en “storklacksmatch”. Vi räknar med att fylla klacksektionen och ta gruvlig revansch från kvartsfinalförlusten i våras.
 
Hjälp JK och växa, bli medlem.
 
Vi ses på lördag. 
 
Kärlek! Passion! Glädje!