JK, 11433 och DIF Hockey bakom årets intro

Dela gärna!

Så länge vi kan minnas så har introt på DIF Hockeys matcher varit en stund där blickarna varit riktade mot jumbotronen och där vi på läktarna i princip väntat på att musiken ska ta slut så vi får börja sjunga. Men är det verkligen det bästa vi kan göra av det? Vi har kommit fram till att det måste finnas ett bättre upplägg. Ett intro där vi supportrar spelar huvudrollen tillsammans med laget på isen.

Därför har supporterforumet 11433 tillsammans med JK och DIF Hockey arbetat för att ta fram ett intro där vi kan skapa drag på läktaren istället för att stå och glo. Inspirationen till detta kommer från de brittiska öarna och något så osannolikt som dartpubliken där. Den gamla houseklassikern ”Chase the Sun” rullar där på darttävlingar med publiken i full gungning, det har varit grunden för en Djurgårdssång som sjungits på bussresor och pubsamlingar under säsongen. Däremot har sången ej etablerats på våra läktare ännu, men det har vi bestämt oss för att ändra på med start på lördag.

Så istället för att som tidigare läsa igenom programmet ytterligare en gång eller mobilsurfa ska det nu dåna ifrån våra läktare under introt.

DJUR-GÅR-DEN!