Järnkaminernas reseklubb informerar

Dela gärna!

Matchdatumet har återigen fastställts till en lördag och det betyder självklart att vi återigen ska ner till den danska förorten och ta över den likt vi gjorde sist. Vi hoppas att folk från Stadions alla sektioner vill haka på en tågresa som det garanterat kommer snackas om i många år framöver.

 

JK abbonerar alltså ett helt tåg till denna resa och priset på resan är endast 800:- så självklart skall du hänga med på ännu en fotbollsfest och den här gången skall det bli 3 poäng med oss hem till Stockholm.

 

Det går även att betala 900:- och då slänger vi med en Malmö-tshirt ( gäller så långt lagret räcker)

Bara ” Jag ska till malmö – igen” tshirten kostar 150:- och inhandlas i JK´s souvenirstånd

 

Tåget måste ha minst 350 resenärer för att rulla och resan ner till Malmö tar max 6 H samt att pga SJ´s alkoholservering på tåget så är det 18 årsgräns. För er under 18 så kommer det självklart även finnas ett bussalternativ

 

Anmäl dig själv och peppa dina DIF-polare att göra likadant så blir vi återigen ruskigt många där nere.

 

Anmäler dig gör du på följande ställen:

-DIF-Shopen på Nybrogatan 20, Djurgår´n fotbolls egen butik öppet 11-18 vardagar och 12-16 lördagar samt även på söndgar vid hemmamatch. Observera att det är kontant betalning på resorna i DIF-shopen.

-På Järnkaminernas hemsida via denna länk: https://docs.google.com/a/jarnkaminerna.se/spreadsheet/viewform?formkey=dHVXUDNsb3RUdW9rWGRsYVpBaGZfQlE6MQ&ndplr=1

-På hemmamatcherna i fotboll i Järnkaminernas souvenirstånd bakom sektionerna M och N

-På hemmamatcherna i hockeyn i Järnkaminernas souvenirstånd bakom sektion A 18

-Observera 18årsgränsen och att det även går att betala resorna med kort på hemmamatcherna.

 

Du som var i Malmö sist SKALL dit den här gången med, du som inte var där har chansen att få uppleva det du missade sist – ÅK TILL MALMÖ

 

 

 

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]

Land och Rike runt!