Vi fortsätter med WKB – Nisse Ekman kommer på besök!

Dela gärna!

Precis som inför premiären värmer vi inför lördagens match mot Växjö upp på WKB på Palmfeltsvägen 1 (mitt emot Globens tunnelbana)

De Djurgårdare som besökte WKB på premiären uppskattade det men det var första gången och det ska bli bättre. Det var vissa saker som vi lärde oss och som vi valt att ändra på till nästa gång, däribland fler sittplatser.

Priserna var dock väldigt uppskattade och vi kör på med samma koncept.

Buffé och en öl 33cl: 100:-

Öl/cider/vin: 30:-

Vi öppnar upp portarna 12.00 och kör på i fyra timmar.

Klockan 15.00 kommer självaste Nisse Ekman att dyka upp! Han ska självklart hyllas och kommer även att intervjuas. I samband med detta släpper vi också en tröja i hans ära där en del av intäkterna kommer att gå till den insamling JK haft till Ekman och hans familj.

DJUR-GÅR-DEN!