Köp Nisse Ekman-tröjan på lördag

Dela gärna!

Vi blev alla chockade när beskedet kom i vintras att Nisse Ekman drabbats av en stroke. Sedan dess har vi följt hans väg tillbaka och vi är nu glada att han fått komma hem och vi är väldigt stolta över att kunna ha honom som gäst när vi värmer upp på WKB inför hemmamatchen mot Växjö.

Med anledning av detta släpps också en t-shirt (se bild) i hans ära. Djurgårdshjältar-symbolen betyder inte bara att Nisse är vår hjälte utan också att vi står upp för honom i hans dagliga kamp för att komma tillbaka till ett normalt liv.

Den börjar säljas på WKB och kostar 200 kronor. 20 av dessa går direkt till den insamling vi startade i Nisses namn när vi fick beskedet att han drabbats av stroke.

OBS! Notera att tröjan kommer att finnas i två färger – marinblå som på bilden samt röd.

VI ÄR MED DIG ÖVERALLT