Årets Järnkamin i fotboll 2011

Dela gärna!

Sebastian Rajalakso
När andra spelare har sviktat har “Raja” fortsatt springa. Han är en av få som match efter match slitit till sista svettdroppen den här säsongen. För det belönades han med ett nytt kontrakt som han självklart skrev på illa kvickt. Vi älskar lojala spelare.

Joona Toivio
Efter en något svajig fjolårssäsong har finländaren klivit fram i backlinjen och dessutom blivit lagkapten. Det är inte svårt att förstå med tanke på hur mycket han kämpar där ute. Arbetskapaciteten på planen sjunker avsevärt varje gång han saknas.

Mattias Jonson
Behövs det en motivering? Den före detta landslagsspelaren har utvecklats till en i det närmaste ikon i DIF trots att han spelat väldigt få matcher i förhållande till många andra. Han var med och spelade segerderbyt mot Gnaget trots trasigt knä och gick inte av ens när Pavey försökte sparka loss pungen på honom. Nu gör han sin allra sista säsong och han kommer att bli ihågkommen som en stor Djurgårdshjälte.

Röstningen pågår fram till och med torsdag 20 oktober.

Tidigare vinnare i fotbollen:
2010 – Pa Dembo Touray
2009 – Markus Johannesson
2008 – Daniel Sjölund
2007 – Siggi Jónsson
2006 – Pa Dembo Touray
2005 – Johan Arneng
2004 – Tobias Hysén
2003 – Markus Karlsson
2002 – Kim Källström
2001 – Stefan Rehn
2000 – Micke Dorsin
1999 – Patrik Eriksson-Olsson
1995 – Thor-André Ohlsen
1994 – Danne Martinez
1993 – Jesse Kindbom